Sivusto julkaistaan!

Jotta eläintä voisi tutkia, sitä pitää ensin rakastaa” Konrad Lorenz

Kun koiran hankkiminen tulee ajankohtaiseksi lähdetään usein tänä päivänä hakemaan tietoa internetistä. Tämä sivusto sai alkunsa siitä, ettei googlettamalla sana KOIRA löytynyt mitään encyclopediatyyppistä sivustoa, joka esittelisi koiran eläimenä.  Jotta voisimme tarjota koiralle onnellisen elämän, meidän täytyy ensin ymmärtää millainen eläin se on ja miten se hahmottaa maailman. On ensisijaisen tärkeää pohtia ennen eläimen hankintaa mitä se vaatii ja millaisista oloista sen hankkii.

Tämän sivuston tavoite on tuoda lisää informatiota helppolukuisesti koiran hankintaa pohtiville, kasata kiinnostavat linkit yhteen paikkaan, tarjota näkökulmia eri ammattilaisilta ja valottaa kiinnostuneille millaista elämä on ihmisen vanhimman kumppanin kanssa.

Sivusto on ja tulee olemaan kesken eikä sen ole tarkoituskaan olla koskaan valmis.. Jos sinulla on jokin sivuston otsikkoihin sopiva kirjoittamasi artikkeli tai muu kirjoitus, jonka uskoisit tuovan uusia näkökulmia, ota yhteyttä! Vain omalla nimellä julkaistavat artikkelit hyväksytään sivustolle. Toivon löytäväni yhteistyötahoja, jotka kokisivat tällaisen sivuston yhtä tärkeäksi.

kesykoira@sportti.zzn.com

Intian kyläkoiria

Intian kyläkoiria

Mainokset

Kommentointi on suljettu.